ad-hoc diensten landelijk inzetbaarheid

24/7 bereikbaar         071-7514088 info@dutchhomelandsecurity.nl


Nieuws

Well Halo Foundation

Op zaterdag 11 februari 2017 namen wij deel aan de 2ste benefiet concert van Well Halo Foundation bij Q-bus te Leiden. Doel van het benefiet concert was om fondsen te werven voor waterputten in Gambia. Well Halo Foundation is een organisatie opgericht door Loes Koenen, vanuit het oogpunt “schoon drinkwater voor iedereen”. Het benefiet concert was mogelijk gemaakt door de inzet van diversen sponsoren en vrijwilligers.

.

Fusie

Met genoegen kunnen wij u mededelen dat Legion Security en Dutch Homeland Security per  1 juli 2015 samen verder zijn gegaan onder de naam Dutch Homeland Security. Wij verwachten met deze fusie onze dienstverlening nog verder te optimaliseren.

Door de groeiende vraag had zowel Dutch Homeland Security als Legion Security behoefte aan een betrouwbare partner in de beveiliging. Gelukkig kunnen wij door de fusie onze klanten beter van dienst zijn.

Samenloop voor Hoop

In samenwerking met ROC Amsterdam (afdeling beveiliging) zouden wij Samenloop voor Hoop 2015 te Amstelveen beveiligen (sponsoring). Helaas is het evenement door te weinig inschrijvingen (team) gecanceld. Wij willen Wil Koot bedanken voor het vertrouwen in Dutch Homeland Security en hopen van harte dat we in 2016 alsnog Samenloop voor Hoop Amstelveen te kunnen sponsoren.

Bron: http://samenloopvoorhoop.nl/amstelveen/

Well Halo Foundation

Op zaterdag 28 februari 2015 namen wij deel aan de 1ste benefiet concert van Well Halo Foundation. Doel van het benefiet concert was om fondsen te werven voor waterputten in Gambia. Well Halo Foundation is een jong organisatie opgericht door Loes Koenen, vanuit het oogpunt “schoon drinkwater voor iedereen”. Het benefiet concert was mogelijk gemaakt door de inzet van sponsoren en vrijwilligers van Well Halo Foundation.

Dans met de Duivel

In maart 2014 werden wij gevraagd om deel te nemen als uniformsponsor aan de film Dans met de duivel van regisseurs John de Haas en Angelo Perez Lebbink. Tevens mochten er drie medewerkers meespelen in de film als beveiligers.

Dans met de duivel gaat over een AIVD-agent die nog één opdracht aanneemt. Behalve velen figuranten deden ook bekende acteurs mee zoals Raymond Thiry, Melody Klaver, Peter Faber, Kees Boot, Tygo Gernandt, Iliass Ojja. Het is de bedoeling dat Dans met de duivel voorjaar 2015 in de bioscopen te zien is.

West Coast Challenge

Op zaterdag 14 december 2013 namen Damoon Jawadnya en Stefano Deira deel aan de 5de editie van de West Coast Challenge. Doel van de challenge was om fondsen te werven voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM).

De teams vertrokken 5 uur in de ochtend vanuit het startpunt Hoek van Holland met als einddoel KNRM reddingstation te Den Helder. De koppels moesten 130 kilometer afleggen door wisselend hard te lopen en te fietsen langs de kustlijn.

We zijn zeer trots op jullie indrukwekkende prestatie.